Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CEYHAN’DA MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

CEYHAN’DA MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

CEYHAN’DA MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

CEYHAN’DA MUHTARLARLA ISTISARE TOPLANTISI YAPILDI

 

Murat Gögebakan Kültür Merkezinde gerçeklestirilen muhtarlar toplantisinda, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri ele alindi.

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ve Adana Büyüksehir Belediyesi muhtarlar daire baskani Teoman Yilmaz mahalle muhtarlari ile bir araya gelerek, muhtarlarin sorun, istek ve dileklerini dinlediler. Toplantida Ceyhan Belediyesi Daire müdürleri ve Adana Büyüksehir daire amirleri hazir bulundular.

 

Belediye imkanlariyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabasi içerisinde olduklarini kaydeden Baskan Aydar, mahalle muhtarlarinin getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleride bizzat kendisine ulastirmak suretiyle verilen çalismalarin daha nitelikli hale gelmesini de sagladiklarini belirtti.

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “Sayin Muhtarlarim, öncelikle hepiniz hosgeldiniz der saygi ve sevgilerimi sunarim. Bugün Adana Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik daire baskani, Imar ve Sehircilik Müdürlügü ekiplerimiz, Yönetim kurulu üyemiz, ve de Ceyhan Muhtarliklardan sorumlu Müdürümüz, hep birlikte sizlerin taleplerini ve dilekleriniz için buradayiz. Bu ilk toplantimiz Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi olarak eksiklerimizi sizlerin mahallelerinizdeki eksikleri tesbit edip  daha hizli çözüm bulmak adina böyle bir toplantiyi düzenlemis bulunuyoruz. Mahalle muhtarlarimiz belediyemizin ayrilmaz bir parçasi.Halkimizin yasadigi mahallelerde ortaya çikan sorunlari muhtarlardan bizzat ögrenmek, islerimizi oldukça kolaylastiriyor.Ben tüm muhtarlarima çok tesekkür ederim hep birlikte ceyhan’i daha güzel yapacagiz.” dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli